Ομαδική έκθεση Σπύρου Σοφιανού και Leonora Petrovska

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 έγιναν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης των Σπύρου Σοφιανού και Leonora Petrovska.

Δύο νέα παιδιά εκθέτουν στη Γκαλερί Αγριλίδες. Δύο παιδιά ταλαντούχα, χαμηλών τόνων, και όρεξη για δουλειά. Η Leonora Petrovska με την τέχνη της χαρτοκοπτικής (που έφερε απ την πατρίδα της) και δημιουργίες από πολυμερή πηλό και ο Σπύρος Σοφιανός με τις απίστευτες καλλιτεχνικές φωτογραφίες του.
Οι ίδιοι αναφέρουν:
Leonora Petrovska
«Το έχω απλά ανάγκη και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην δημιουργεί. Για μένα είναι απόλαυση όλη η διαδικασία από την αρχή ως το τέλος. Όταν φτιάχνω ένα έργο νιώθω απόλυτη γαλήνη και ηρεμία. Χάνομαι στον χρόνο και δεν νιώθω κούραση. Επειδή άμα αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να το δεις σαν αγγαρεία. Όπως εγώ όταν δημιουργώ κάτι ταξιδεύω με το μυαλό μου, αυτό θέλω να κάνει και ο άνθρωπος που θα το δει, να ταξιδέψει μακριά από την πραγματικότητα η να του ξυπνήσει ωραίες αναμνήσεις».
Σπύρος Σοφιανός
«Εδώ ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι από υπέροχες μορφές, μοναδικά πλάσματα που εμφανίζονται και μας δίνουν την σπάνια ευκαιρία να μας καλωσορίσουν στο δικό τους κόσμο. Ένα κόσμο απίστευτα όμορφο, απίστευτα δημιουργικό , που εμφανίζεται στα μάτια μας απλά με το να σταθούμε μπροστά τους. Φωτογραφίζοντας τις πέτρες ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει νεκρή φύση. Αυτό που αποκαλούμε νεκρή είναι πιο ζωντανή και από τη ζωντανή φύση!
Είναι ένας άλλος πλανήτης που για τους περισσότερους θα μείνει πάντα ανεξερεύνητος, γιατί απλά εδώ δεν χρήζονται διαστημόπλοια και αποστολές. Μόνο τα μάτια της ψυχής μας και η γαληνή που βρίσκεται μέσα στην ψυχή μας».

Η έκθεση θα παραμείνει έως 7 Ιανουαρίου 2020

Εγκαίνια: 16/12/2019 και ώρα 19.00
Eίσοδος Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 2111828048
Κιν. 6940875508
email: info@agrilides-gallery.com
Διεύθυνση: Αθ. Διάκου 12, Ζωγράφου 15772