Έκθεση Αφηρημένα Λουλούδια και Τοπία της Ελένης Παπαναστασίου 11 Σεπτεμβρίου – 20 Σεπτεμβρίου

Ατομική έκθεση Ελένης Παπαναστασίου
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου-Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Η ζωγράφος Ελένη Παπαναστασίου «ζωγραφίζει» τον κόσμο.
Μία ιδιαίτερη καλλιτέχνης, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, παρουσιάζει τα έργα του στην Γκαλερί Αγριλίδες.
Η Ελένη Παπαναστασίου είναι γεμάτη ζωντάνια και αυτό αποτυπώνεται περίτρανα στο καμβά. Με ένα μαγικό τρόπο, τα συγκεκριμένα αλλάζουν μορφή, απλώνουν φτερά και ταξιδεύουν σε άλλη διάσταση. Χρωματίζει τον κόσμο, και με την θετική της ενέργεια παρασύρει ότι βρεθεί στο διάβα της. Όποιος ανοίξει την καρδιά και ονειρευτεί μαζί της, θα καταλάβει ότι ξεκινάει πάντα με γνώμονα την αγάπη.
Η ίδια αναφέρει:
«Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1963.
Σπούδασα ψυχολογία στην Ελλάδα και την Αμερική.
Έχω αλλάξει επαγγελματική καριέρα 5 φορές στην ζωή μου.
Ερωτεύτηκα τον άντρα μου στα 52 μου, αγαπάω τα βιβλία, την μουσική και τον κινηματογράφο, τα λεμόνια, το πιπέρι, τα αρώματα και την θάλασσα.
Ζωγραφίζω και φωτογραφίζω πριν μάθω να γράφω. Αργότερα πρόσθεσα στις δραστηριότητές μου τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τον χορό και την μαγειρική.
Στο δρόμο της αναζήτησης, οδηγός μου είναι η περιέργεια και η περιέργεια τροφοδοτεί δημιουργικά το παρόν και το τώρα με χρώματα που εναλλάσσονται πάνω στον καμβά. Ακρυλικά, λάδια, παστέλια, water colors, διαδέχονται την έμπνευση και αποδίδουν εκφράσεις ζωντάνιας, υψηλής ενέργειας και εξέλιξης.
Το αφηρημένο σχέδιο αντιπροσωπεύει την πιο δυνατή μου έκφραση. Οι γραμμές συγκλίνουν σε σύμβολα, τα σύμβολα γεμίζουν με χρώματα τους πίνακες, μικρούς και μεγάλους και εύχομαι η αύρα τους να εκπέμπει όλα τα δώρα του κόσμου, παντού όπου βρίσκονται.
Ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά ότι η αγάπη και το καλό πάντα κερδίζουν».

Eίσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!